Despre noi

Firma ofera o gama zilnica/saptamanala de servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente. Se doreste ca aceasta firma sa reprezinte o noutate datorita serviciilor personalizate in functie de nevoile clientului, asigurarea personalului cu experienta, terminarea serviciul de curatenie in timpul stabilit, garantia calitatii .

     De la cele mai mici birouri si pana la sediile marilor corporatii, se estimeaza ca pe aceasta piata potentiala mai mult de 50% din serviciile de curatenie sunt „instrainate” catre terti. Practica afacerilor demonstreaza ca aceste activitati sunt din ce in ce mai mult concesionate partenerilor specializati. Tendinta pietei este asadar urcatoare. In aceste conditii, infiintarea unei firme care sa ofere servicii de curatenie devine o oportunitate de afaceri in adevaratul sens al cuvantului

Misiune – oferim clientilor o varietate larga de servicii in functie de preferintele acestora si necesitatile fiecaruia. De asemenea serviciile solicitate  sunt de bună calitate şi executate conform graficelor stabilite cu beneficiarii.

Viziune – ne propunem ca prin serviciile executate  pe care le oferim sa aducem bucurie si un preţ corect clientilor.

Serviciile oferite – presteaza servicii de curatenie, curatenie interioara si exterioara. In acest domeniu ofera servicii pentru: institutii centrale, sedii de firme,  banci, hoteluri, hale industriale, centre comerciale, spitale, cabinete medicale, resedinte,vile apartamente.